Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu
Meer informatie?
+31 38 4675820
Contact
 
 
 
 

Focus op de verpakking van uw product!

U heeft een mooi product, dat u met veel aandacht heeft ontwikkeld en succesvol verkoopt. Maar wat als uw product beschadigd bij de klant afgeleverd wordt? Dit kan vervelende consequenties hebben!

Wilt u dit voorkomen? Besteed dan meer aandacht aan de transportverpakking van uw product! Als uw producten professioneel zijn verpakt, houdt u voldoende grip op het gehele verkoopproces.


Advies op maat!

advies op maat (2)

Cyklop levert totaaloplossingen op het gebied van transportverpakking waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd leveren van uw producten ligt. Daarbij kunnen wij een hoge kwaliteit bieden op zowel product als serviceniveau.
 

Hoe?

Onze producten worden in onze eigen Europese productielocaties (Duitsland, Italië, Spanje, Zweden enz.) onder strenge voorwaarden geproduceerd en wij beschikken over uiterst deskundige en ervaren medewerkers in onze afdelingen Service&Onderhoud en Research&Development.

Hierdoor kunnen wij unieke maatwerk-oplossingen bieden en machines en installaties zo aanpassen en verder ontwikkelen dat deze optimaal aan uw behoeftes in het verpakkingsproces voldoen. 


Professionele begeleiding

Wij begeleiden u vanaf de aanschaf van uw product, tot de installatie en het onderhoud ervan. Samen bekijken wij uw verpakkingsproces en stellen vast wat voor u de beste oplossing is.

Dit kan variëren van eenvoudige en goedkope oplossingen zoals de inzet van onze voordeligste omsnoeringsmachine (Mpac) voor het omsnoeren van een klein aantal pakketten per dag tot een tafel-dispenser met papierplakband (C25) voor het veilig en snel sluiten van uw verzenddozen tot zelfs het coderen van uw verzenddozen (JP Nano).

Voor het versturen van grotere hoeveelheden dozen en pallets hebben wij een breed assortiment aan zowel mid-range als ook high-level machines en installaties zoals automatische verpakkingsmachines (Ampag Speed, CT 103, CTT 215) en volledig geautomatiseerde installaties (XP112, GL2000) voor het omsnoeren of omwikkelen van grote hoeveelheden pallets per dag.

Of u uw productverpakking omsnoert, codeert, taped, bundelt of omwikkelt: Cyklop adviseert u graag over de beste en meest kostenefficiënte oplossing! 

    

img_1827_www_kpofotografie_nl

Meer dan 100 jaar ervaring!

Omsnoeren is al sinds 1912 een van onze kerntaken en we kunnen dan ook met trots zeggen veel ervaring op dit gebied te hebben. Uiteraard kunt u op onze website ook meer lezen over onze historie


Productoverzicht

Productprogramma

Weet u al wat u zoekt of wilt u zich eerst oriënteren?

Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over onze omsnoerings-producten.

Bij vragen helpen wij u graag verder!

Bel 038-4675820!


Cyklop begeleidt u tijdens het complete verpakkingsproces van advies, aanschaf, installatie tot service en onderhoud van uw verpakkingsmachines!