Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu
Allround-codeersysteem: Cyklop CM 100

Allround-codeersysteem: Cyklop CM 100

Altijd en overal coderen

De Cyklop CM 100 is het ideale hulpmiddel voor het markeren en coderen van uw producten of verpakkingen. De compacte thermische inkjet printer kan moeiteloos op verschillende plaatsen binnen het verpakkingsproces geïntegreerd worden en print op alle poreuze en niet poreuze oppervlakten. 

App, toetsenbord of USB-stick
Wat u ook wilt printen, met de CM 100 kunt u alle informatie via een app, USB-stick of draadloos Bluetooth-toetsenbord op uw product of verpakking printen. De app is voor Android toestellen gratis te downloaden. Binnenkort is dit ook mogelijk voor iOS-toestellen.

Door middel van de USB-aansluiting kunnen logo’s, teksten, alle windowstekens en zelfs barcodes in verschillende kleuren haarscherp op uw product worden geprint. Met de CM 100 kan een veel hogere printkwaliteit (tot 600dpi) worden bereikt dan met de traditionele codeersystemen. Hierdoor blijft de codering ook van een afstand goed leesbaar.

In deze video kunt u zien hoe het codeersysteem CM 100 werkt en wat u ermee kunt doen. 

Onderhoudsvrij en voordelig
De CM 100 is geheel onderhoudsvrij. Hierdoor heeft u geen onvoorziene kosten zoals het vervangen van een printkop. Bovendien kunt u met één druk op de knop onmiddellijk de printkosten berekenen en zo een optimale kostenbeheersing handhaven. Uiteraard is de inkt biologisch afbreekbaar en het apparaat kan probleemloos in stoffige ruimtes worden ingezet zonder het codeerproces te verstoren.

Eenvoudig te koppelen
De CM 100 kan in no-time op een omsnoeringsmachine, dozenopzetter, dozensluiter of transportband gemonteerd worden en is meteen bedrijfsklaar. Het gebruik van dure etiketten of vooraf bedrukte dozen is daarmee overbodig geworden. 

In onze nieuwste innovatie – de Ampag Kombi – wordt duidelijk hoe efficiënt een combinatie van omsnoeringsmachine, dozensluiter en codeersysteem kan zijn. 

U kunt ook de klantcase bekijken die past bij de CM 100. In deze klantcase leest u welke oplossing de CM 100 heeft geboden aan een bedrijf in de bloemenindustrie.
Aanverwante producten van de CM 100
Model: CM 100
Printkoppen: 1
Printhoogte: 12,7 mm