Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu
Meer informatie?
+31 38 4675820
Contact
 
 
 
 

Cyklop focust met innovatie en service op klanttevredenheid

Cyklop is een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen op het gebied van het verpakken van producten voor transport. De focus ligt hierbij op het snel, efficiënt, veilig en onbeschadigd transporteren van producten door middel van innovatieve producten van optimale productkwaliteit. “Een transportverpakking behoeft evenveel aandacht als het product zelf. Want een onbeschadigd product betekent een tevreden klant en geen kosten als gevolg van transportschades”, vertelt Ron Pot, algemeen directeur van Cyklop in Nederland.

Innovatie heeft Cyklop succesvol gemaakt op de wereldmarkt. Vandaag de dag heeft Cyklop wereldwijd vijftig vertegenwoordigingen en levert het een volledig programma met onder andere machines, verbruiksmaterialen als rekfolie en omsnoeringsband. Ron Pot: “Door dit brede aanbod zijn wij in staat klanten uit iedere branche te bedienen. Wij bieden een passende oplossing voor iedere klant, van de kleinere webshop tot de grote turn-key projecten in een willekeurige industrie.”

Een van de belangrijkste speerpunten in de werkwijze van Cyklop is service. Op die service kan de klant bouwen. Zo zijn de onderhoudsmonteurs van Cyklop bijvoorbeeld altijd bereikbaar. “Veel van onze klanten draaien dag en nacht door. In geval van storing is het noodzakelijk dat er direct actie wordt ondernomen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en om dit te realiseren investeren we continue in de scholing en instructie van al onze medewerkers”, benadrukt Ron Pot.

Hoewel Cyklop er niet naar streeft om de grootste speler te worden in de markt, groeit het bedrijf nog ieder jaar en heeft het gezonde ambities voor de toekomst. Ron Pot: “We richten ons volledig op tevreden klanten, gemotiveerde medewerkers en een gezond rendement.”

http://www.packonline.nl/nieuws/cyklop-focust-met-innovatie-en-service-op-klanttevredenheid