Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu
Meer informatie?
+31 38 4675820
Contact
 
 
 
 

Over Cyklop


Focus op de verpakking van uw product!

De transportverpakking is een belangrijk onderdeel van het totale product. Uw transportverpakking behoeft daardoor evenveel aandacht als het product zelf. Een onbeschadigd product betekent voor u een tevreden klant en geen kosten als gevolg van transportschades. 


Advies op maat!

advies op maat (2)

Cyklop levert totaaloplossingen op het gebied van transportverpakking waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd transporteren van uw producten ligt. Daarvoor biedt Cyklop u een hoge kwaliteit op zowel product- als serviceniveau.
 

Hoe?

Onze producten worden in eigen beheer op onze productielocaties geproduceerd. (Duitsland, Italië, Spanje, Zweden enz.) Daarnaast beschikken wij over deskundige en ervaren medewerkers op onze afdeling Service&Onderhoud en Research&Development.

Hierdoor kunnen wij unieke maatwerk-oplossingen bieden. 


Professionele begeleiding

Samen bekijken wij uw verpakkingsproces en stellen vast wat voor uw product de beste oplossing is. Wij begeleiden u vanaf de aanschaf tot de oplevering en wij ondersteunen u bij het noodzakelijke machine onderhoud. 

Of u nu omsnoert, codeert, taped, bundelt of omwikkelt: Cyklop adviseert u graag over de beste en meest kostenefficiënte oplossing! 

    

img_1827_www_kpofotografie_nl

Meer dan 100 jaar ervaring!

Omsnoeren is al sinds 1912 een van onze kerntaken. We kunnen dan ook oprecht zeggen veel ervaring op dit gebied te hebben. Uiteraard kunt u op onze website ook meer lezen over onze historie


Productoverzicht

Productprogramma

Weet u al wat u zoekt of wilt u zich eerst oriënteren?

Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over onze producten.

Bij vragen helpen wij u graag verder!

Bel 038-4675820!


Cyklop begeleidt u tijdens het complete verpakkingsproces van advies, aanschaf, installatie tot service en onderhoud van uw verpakkingsmachines!