Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu

Elastiekbinders voor het bundelen van uw producten

Laat het handmatig bundelen van uw producten tot het verleden behoren! U kunt met de elastiekbinder van Cyklop op een snelle en efficiënte manier diverse producten bundelen. Voorbeelden van de producten zijn: bloemen, groenten en industrïele producten.

Elastiekbinders uit eigen productie

Onze elastiekbinders worden in Zwolle in eigen productie voor u gemaakt. Iedere elastiekbinder wordt uitvoerig getest voordat de binder onze fabriek verlaat. Onze elastiek bindmachines zijn voorzien van de laatste technieken.

De werking van een elastiek bindmachine

U legt het product op het werkblad en bedient de startschakelaar. De machine legt het elastiek rond uw product en maakt een knoopje. Hierna kunt u het product wegnemen. 

Op de video hiernaast ziet u ons complete productprogramma van elastiekbinders. Ook de werking van de elastiekbinder wordt duidelijk in deze video. 

Elastiekbinders

Om de behoeftes van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen bieden wij verschillende soorten elastiekbinders aan. Naast onze uitgebreide lijn aan standaard binders, kunnen wij door eigen engineering ook in maatwerk voorzien. Ons meest verkochte model, de AXRO-FQC2 heeft een hoge bindsnelheid en een lange levensduur. Daarnaast kan deze binder van alle denkbare opties worden voorzien. Heeft u behoefte aan een lagere bindcapaciteit, dan is AXRO2Basic een juiste keuze. De AXRO-FQC2 kan uitgerust worden met een labelapplicator, waarbij uw product al tijdens het bindproces van een label kan worden voorzien. 

Model Type ElastiekLange productenHoge productenOptie tot volautomaatVolledig RVS
AXRO2Basic AXRO2Basic AXRO2Basic Cylastic
Axro FQC2 Elastiekbinder Axro FQC2 Elastiekbinder Axro FQC2 Elastiekbinder Cylastic
Axro MD 35/60XL Axro MD 35/60XL Axro MD 35/60XL Cylastic
Axro MD 35/60 Axro MD 35/60 Axro MD 35/60 Cylastic
Axro FQC2 M Axro FQC2 M Axro FQC2 M Cylastic
Elastobinder Elastobinder Elastobinder Strepper
Elastobinder M Elastobinder M Elastobinder M Strepper
AXRO-IN 2 AXRO-IN 2 AXRO-IN 2 Cylastic

Cyklop heeft een systeem dat door middel van een gesloten elastiek op rol automatisch bundelen mogelijk maakt. Dit systeem is uitermate geschikt voor de voedings- en pharmaceutische industrie vanwege het speciale elastiek. Door de vorm en samenstelling van het elastiek is het goed bruikbaar voor het bundelen van kwetsbare producten zoals prei en asperges.

Elastiekbinder op proef of huren

Bij Cyklop is alles mogelijk in overleg! Wij hebben daarom voor u ook onderstaande opties:

Een elastiekbinder zelf ervaren
Twijfelt u over de inzet van onze elastiekbinder? Dan is een proefplaatsing wellicht interessant.

Huren van een elastiekbinder
Ook het huren van een bindmachine behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tweedehands elastiekbinders
Het is bij Cyklop ook mogelijk om een tweedehands bindmachine aan te schaffen. Doordat Cyklop op veel beurzen haar producten laat zien, hebben wij met enige regelmaat beursmodellen beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd in zo'n buitenkans? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Algemene productinformatie

Weet u al wat u zoekt of wilt u zich eerst oriënteren? Op de Algemene pagina vindt u meer informatie over onze producten. Bij vragen helpen wij u graag verder!