Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu

Bindelastiek voor het bundelen van uw producten

Cylastic, het bindelastiek van Cyklop is dé oplossing voor het bundelen van kleine, kwetsbare producten met een variabele of afwijkende afmeting. Het product voldoet aan de veiligheidsnormen en is daarom ook geschikt om continue mee te werken en toepasbaar in de voedingsindustrie.

Voor het verspoedigen van het productieprocres bieden wij sindskort ook jumborollen aan. Op deze rollen is meer elastiek gerold waardoor deze minder vaak gewisseld moeten worden.

Model Product afmetingSterkteGeschikt voor voedselVolledig RecyclebaarLabels mogelijkheid
Cylastic Cylastic Cylastic Variabel+++
Strepper Strepper Strepper Vast++

Bundelen met elastiek

Cyklop Streppers worden door onze eigen productie in Zwolle gemaakt. In de extruder worden de verschillende ingrediënten tot een synthetisch rubber geproduceerd. In een volgende stap wordt dit rubber in de vorm van de streppers gestanst en opgerold. Doordat de streppers met elkaar verbonden en op een rol gebundeld zijn, kunnen deze ook in een machine ingezet worden. Speciaal hiervoor heeft Cyklop de elastobinder ontwikkelt!

Hiermee kunnen uw producten snel gebundeld worden. Onze strepper wordt gemaakt van recycelbaar kunststof en is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Algemene productinformatie

Weet u al wat u zoekt of wilt u zich eerst oriënteren? Op de Algemene pagina vindt u meer informatie over onze producten. Bij vragen helpen wij u graag verder!

Bel 038-4675820!