Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu

Omsnoeringsaggregaten

Het hart van elke omsnoeringsmachine is het omsnoeringsaggregaat. Het is in grote mate afhankelijk van de prestaties en specificaties, hoe zeker een lading is tijdens het transport. Cyklop heeft onder andere haar omsnoeringsaggregaten uitgerust met naspan-technologie. Het unieke hiervan is dat het band niet in één keer rond het product wordt getrokken, maar in nauwgezette intervallen. Deze innovatieve technologie verzekert ten alle tijde een optimale holding force rond het hele pakket en gebruikt volledig de technische voordelen van het moderne Cyklop PET-Band tot 5.500 Newton.

Voordelen omsnoeringsaggregaten

De omsnoeringsaggregaten hebben een groot aantal voordelen. De belangrijkste zijn dat de aggregaten een lange levensduur hebben. Daarnaast zijn de aggregaten onderhoudsvriendelijk en hebben ze een snel en eenvoudig te vervangen laskop.

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende omsnoeringsaggregaten van Cykop. 

Model BandinvoerBandspanningGewichtStuurspanningAfmetingen
CFH 1 CFH 1 CFH 1 2,9 m/sTot 5.500 NCa. 77 kg.24 V DCCa. 395 x 445 x 272 mm
CFL 2 CFL 2 CFL 2 3,9 m/sTot 2.200 NCa. 59 kg.48 V DCCa. 395 x 276 x 455 mm.

Training en Service

De experts van Cyklop Nederland B.V. kunnen vaak per telefoon helpen met advies en instructies. Al onze servicemonteurs zijn opgeleid in ons eigen opleidingscentrum. Deze is ook beschikbaar voor intensieve klantentraining. Of het nu gaat om een productielijn die regelmatig onderhoud nodig heeft of het direct verhelpen van een storing, we staan altijd voor u klaar met advies, hulp en service. Cyklop heeft meerdere servicemonteurs verspreid over Nederland, zodat we snel kunnen reageren bij problemen.