Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu

Semi-automatisch pallets omsnoeren

Op deze pagina zijn de semi-automatische omsnoeringsmachines voor pallets te zien. De omsnoeringsmachines dienen voor het handmatig horizontaal of verticaal omsnoeren van uw pallets. 

De eerste omsnoeringsmachine die u in dit overzicht ziet staan is de M-Pac HE. Deze machine dient voor het handmatig horizontaal omsnoeren van pallets. Daarnaast is deze omsnoeringsmachine inzetbaar in meerdere branches. De M-Pac HE kenmerkt zich door betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en geringe onderhoud. 

De tweede omsnoeringsmachine uit het overzicht is de M-Pac PLT. Deze machine dient voor het handmatig verticaal omsnoeren van pallets. Ook de M-Pac PLT wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en geringe onderhoud. De machine is eenvoudig te bedienen, omdat het plaatsen van het omsnoeringsband gemakkelijk is in te stellen door de hefboom. De omsnoeringscyclus wordt gestart door één druk op het bedieningspaneel.  

Tot slot is de KF 114/KP 124 een combinatie van een handapparaat en omsnoeringssysteem. 

Model OmsnoeringVersluitingPallet lansBandMobiel
M Pac HE M Pac HE M Pac HE HorizontaalLastongN.v.t.PP 12 - 16 mm
M Pac PLT M Pac PLT M Pac PLT VerticaalLastongPP 12 - 16 mm
KF 114 / KP 124 KF 114 / KP 124 KF 114 / KP 124 VerticaalHandapparaatAls handapparaat

Omsnoeringsmachines op proef of huren

Bij Cyklop denken we graag mee met de klant. Daarom is het bij ons mogelijk om een omsnoeringsmachine op proef te nemen. Dit kan gemakkelijk zijn als u nog niet helemaal zeker bent over welke omsnoeringsmachine bij u past. Het is daarnaast ook mogelijk om een omsnoeringsmachine te huren. Dit kan handig zijn als u tijdelijk een groter aantal pallets moet omsnoeren. Tot slot kunt u ook altijd vragen naar een tweedehands omsnoeringsmachine. Doordat wij op veel beurzen onze producten laten zien, hebben wij met enige regelmaat beursmodellen beschikbaar. Indien u geïnteresseerd bent in één van deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze specialisten. 

Overzicht omsnoeringsmachines

Is dit niet wat u zoekt of wilt u terug naar het overzicht met alle omsnoeringsmachines van Cyklop? Ga dan naar de omsnoeringsmachines overzicht pagina.