Meer informatie?
+31 38 4675820
Meer informatie?
+31 38 4675820
NL
BE
FR
BE
EN
SP
IT
DE
AU
AT
COM
top_banner
Menu

Volautomatisch pallets omsnoeren

Op deze pagina zijn de volautomatische omsnoeringsmachines voor pallets te zien. Deze omsnoeringsmachines zijn complete volautomatische installaties. 

De verschillende omsnoeringsmachines

De eerste omsnoeringsmachine is het overzicht is de XF/XP 112M. Deze omsnoeringsinstallatie is geschikt voor veel verschillende soorten palletladingen. Het aggregaat kan aan de zijkant of de bovenkant van de palletlading geplaatst worden. Dit systeem is betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en kan zelfs in kleine ruimtes geinstalleerd worden. 

De tweede omsnoeringsmachine in het overzicht is de XZE. Dit is een volautomatische omsnoeringspers die flexibele ladingen reduceert. U kunt contact met ons opnemen als u wilt weten of deze installatie ook in uw branche ingezet kan worden. 

De derde omsnoeringsmachine in het overzicht is de Twinpack. Met deze omsnoeringsinstallatie zijn twee manieren van verpakken in één machine verenigt. De manieren van verpakken zijn omsnoeren en folie wikkelen. Het grote voordeel van deze omsnoeringsinstallatie is dat het zorgt voor een enorme tijdsbesparing.

Overzicht omsnoeringsmachines

Is dit niet wat u zoekt of wilt u terug naar het overzicht met alle omsnoeringsmachines van Cyklop? Ga dan naar de omsnoeringsmachines overzicht pagina

Model BandPersFolie wikkelaarOmsnoeringAggregaat positieVersluiting
XF 172M XF 172M XF 172M PETHorizontaalZijkant
XF / XP 112M XF / XP 112M XF / XP 112M PETVerticaalZijkantWrijvingslas
XZE XZE XZE PETVerticaalBovenkantWrijvingslas
Twinpack Twinpack Twinpack VerticaalZijkantWrijvingslas